“Zlatna kuna” za postignute iznimne rezultate

Filipmetal & Partner d.o.o. dobitnik je plakete „Zlatna kuna“ u kategoriji mala trgovačka društva koju je za postignute poslovne rezultate u 2020. godini dodijelila Hrvatska gospodarska komora.
Prestižna plaketa uručena je svim članovima uprave Patricku Fassmannu, Goranu Čačkoviću i Zoranu Radakoviću na svojoj svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća u listopadu 2021. godine.

„Trebalo se preko noći prilagoditi novim uvjetima i ostati na nogama, proizvoditi i plasirati te pobrinuti se za sigurnost radnika. Za to su trebale vrhunske sposobnosti upravljanja poslovnim procesima i usmjeravanja razvoja.“,
čestitavši nagrađenima istaknuo je predsjednik HGK Komore Zagreb Vitomir Klasić.

Nastala na dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji obrade metale, tvrtka Filipmetal & Partner svoje poslovanje razvila je proizvodnjom i montažom dijelova za automatizirana visokoregalna skladišta,
a putem svog predstavništva u Njemačkoj sklopila je prve značajnije poslovne angažmane na inozemnim tržištima.
Time se Filipmetal & Partner značajno podigao na ljestvici prestižnih tvrtki koje su pokazale iznimne rezultate, uz primjenu novih tehnologija i investicija, povećanje izvoza, inovativnost i otvaranje novih radnih mjesta.

Članak o “Zlatnoj kuni” možete pročitati OVDJE.

izvor HGKizvor HGK